Sunday, November 08, 2009

Ulvemannen!!

Verdens best behårede mann sier nå at han ønsker plastisk kirurgi for å gjøre seg mer spiselig for TV, men andre ord han ønsker en karriere som tv-stjerne. Yu Zhenhuan, 32, fra den Nord-Kinesiske provinsen Liaoning, har 96% av kroppen dekket av hår. Dette på grunn av en hormonell ubalanse. Da han var 7 år ble han valgt ut for å delta i en film, filmen het “Little Hairy Boy’s Treasure Adventure”, han har også hatt en kort sangkarriere. Nå er det tv som er favoritten, og han håper på oppdrag der etter å ha fjernet en del ansiktshår med laser.

http://www.fandensoldemor.com/?p=122

1 kommentarer:

vimaxasli said...

Kosmetisk kirurgi

Forbrukerrådet definerer kosmetisk kirurgi som skjønnhetsoperasjoner utført med kniv på friske mennesker, uten henvisning fra lege. Eksempler på kosmetisk kirurgi er brystforstørrelse, øyelokkoperasjon og fettsuging.

Hensikten med kosmetisk kirurgi er å oppnå en kosmetisk gevinst for pasienten. Hva som oppleves som kosmetisk gevinst, vil variere fra person til person. Ved kosmetisk kirurgi blir utseendet ved hjelp av kirurgiske inngrep forandret til det pasienten anser som bedre. Kosmetisk kirurgi er ikke en egen medisinsk spesialitet, som hjertesykdommer er, men det er en framtredende del av fagfeltet plastikkirurgi.

I vanlig dagligtale brukes begrepene kosmetisk kirurgi, plastisk kirurgi, plastikkirurgi, estetisk plastikkirurgi ofte om hverandre.

Svenske lesere finner informasjon om plastikkirurgi på Teresbeauty.se.

Kosmetiske behandlinger

Kosmetiske behandlinger som for eksempel leppeforstørrelse, Botox, Juvederm, medisinske hudprogram (kremer) of liknende kalles ofte for plastikkirurgiske "light-behandlinger".

Forskrift om tillatelse til å utføre kosmetisk kirurgiske inngrep

I Forskrift om tillatelse til å utføre kosmetisk kirurgiske inngrep står det: Kosmetisk kirurgiske inngrep i henhold til denne forskriften, er inngrep hvor kosmetiske hensyn er avgjørende indikasjon for inngrepet, dvs. inngrep som utføres i den hensikt å forandre utseendet. [...] Et kirurgisk inngrep er å anse som et kosmetisk kirurgisk inngrep når det avgjørende hensynet for å utføre inngrepet er av kosmetisk karakter og ikke av medisinsk karakter. Forskriften er begrenset til å omfatte inngrep med bruk av kirurgisk kniv.

Norsk forening for estetisk plastikkirurgi er en underavdeling innen Norsk plastikkirurgisk forening. Medlemmer er alle plastikkirurger, som har en eller annen relasjon til kosmetisk (estetisk) kirurgi i privat spesialistpraksis. En viktig del av foreningens arbeid er å kvalitetssikre denne virksomheten.
http://www.leshebergeurs.com